Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

KEMBANGKAN PERNIAGAAN ANDA

Posted by Aidilia Damarury 
Aidilia Damarury
KEMBANGKAN PERNIAGAAN ANDA
September 07, 2009 02:30PM
Berita Baik!!!
Adakah anda mempunyai barangan untuk dijual ? Mahu mendapatkan lebih ramai pelanggan membeli barangan anda? Mahu lebih ramai orang mengunjungi kedai atau laman web anda ?  Atau mahu lebih maju berjaya dalam apa juga jenis perniagaan yang sedang anda usahakan secara kecil-kecilan atau besar-besaran?
 
Memperkenalkan website periklanan yang sedang berkembang pesat, meniti di mulut orang ramai di Malaysia,  WWW.MONSUN-BIZ.COM  & WWW.OBLWORLD.COM . Kami sudah menjadi buah mulut orang ramai semenjak kami melahirkan ramai jutawan senyap di seluruh Malaysia semenjak 2006! Kami memahami kehendak anda dan mahu membantu anda untuk berkembang maju seiring peredaran zaman.
Faedah Menyertai Kami
 
Ø Murah! Satu panel iklan kami cuma RM50 sahaja untuk 30 hari!Bandingkan nilai ini dengan mana-mana agensi periklanan lain!
Ø Saiz Panel yang BESAR! Kami menyediakan panel yang bersaiz 2.5MB
o   Maksimum 10 gambar boleh dimuat turun ke dalam iklan anda. Cukup untuk mengiklankan pelbagai produk, dalam satu iklan!
o   Juga boleh memuatkan paparan video produk!
Ø Monsun-biz.com menyediakan pembayaran menerusi payment gateway(pembayaran menerusi kredit kad)
Ø Menerima jutaan pelawat monsun-biz yang melayari web ini!
Ø Meningkatkan imej syarikat!
Bagaimana Menyertai Kami?
E-mailkan
Ø Tajuk  Iklan (nama produk)
Ø Gambar-gambar atau video
Ø Penerangan tentang produk/barangan
Ø Maklumat syarikat dan maklumat peribadi (no.. telefon/nama) 
Sila hubungi 019-5141805 atau akuaidil_89@yahoo.com.my untuk membuat tempahan iklan anda. (Kami akan membina iklan untuk anda tanpa sebarang caj tambahan. Anda hanya perlu kirimkan gambar, butiran iklan dan no.telefon anda ke email kami untuk kami binakan iklan anda)
Segala pembayaran hendaklah dibuat melalui akaun 08031020380277
Sila sms nama penuh, tarikh bank in, masa bank in, jumlah bayaran untuk pengesahan bayaran yang telah dibuat. Kami akan hubungi anda untuk khidmat selanjutnya.


__________________________________________________________________________________________
Surf faster. Internet Explorer 8 optmized for Yahoo! auto launches 2 of your favorite pages everytime you open your browser. Get IE8 here! http://downloads.yahoo.com/my/internetexplorer/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login